juventus tröja ronaldo Manchester Uniteds förhoppning

juventus tröja ronaldo Manchester Uniteds förhoppningar om att säkra en topp fyra-placering fick ett slag i eftermiddags efter att de hölls till 1-1 av nedflyttningshotade Swansea City på Old Trafford. Jose Mourinhos lag tog ledningen i halvtid när Marcus Rashford fick en ganska generös straff. Wayne Rooney klev upp för att omvandla målspark. Rooney var nära att fördubbla Uniteds fördel i andra halvlek men hans skott blockerades av hans egen lagkamrat, Anthony Martial.

Uniteds misslyckande att lägga spelet till sängs kostade dem till slut. Med 10 minuter kvar att spela klev Gylfi Sigurdsson upp för att kvittera med en utmärkt frispark. Det kunde ha varit värre för de röda djävlarna vid dödsfallet. Fernando Llorente avfärdade ett guldkantat tillfälle att säkra alla tre poäng för gästerna, och fluffade sina linjer vid det mest olämpliga ögonblicket. Herrera får skulden för Sigurdssons frispark. Men kunde United ha gjort mer för att förhindra Sigurdssons frispark? bisarrt ögonblick när Ander Herrera rusade tillbaka för att komma på linjen.

Den spanska mittfältaren sågs sedan spurta fotbollströjor med tryck tillbaka mot väggen sekunder senare.